Fotbal: CSM Focșani eșec usturător acasă cu Unirea Braniștea!

* Echipa noastră a pierdut meciul cu echipa din județul Galați, scorul final fiind CSM Focșani 2007 – Unirea Braniștea 0-2 * Suporterii de la tribuna oficială ai echipei Unirea Braniștea s-au manifestat mai expansiv decât a fost cazul, dar stewarzii și jandarmii focșăneni au reușit să-i pună la punct * În aceiași serie Metalul Buzău a zdrobit Sporting Liești cu 5-0, Sergiu ARNĂUTU, fostul nostru jucător marcând de 2 ori! *

A fost etapa a 16-a din Liga a III-a, Seria a 2-a, în care CSM Focșani a întâlnit Unirea Braniștea, echipă contracandidată la calificarea în play-off. Minutul 13 a adus și primul ginion pentru băieții lui Adrian TOMA când Murgoci a înscris din lovitură liberă iar Docuz a majorat scorul în minutul 54. CSM Focșani a avut câteva ocazii bune de a marca dar portarul oaspeților, URSU, a fost în zi de grație spre încântarea fanilor sosiți de la Braniștea. CSM Focșani parcă a suferit și din cauza lipsei de decizie din fața porții adverse, omul de gol lipsind din echipă.

Ironia sorții face ca metalul Buzău să învingă cu 5 (cinci!!!)-0 pe Sporting Liești iar 2 goluri au fost marcate de Sergiu ARNĂUTU, fostul nostru jucător. De altfel suporterii supărați au comentat că ARNĂUTU nu a fost bun pentru CSM Focșani dar este bun pentru Metalul Buzău!

În următorul joc avem meci în deplasare la Ianca iar peste 2 săptămâni jucăm acasă cu liderul – CSM Rm. SĂRAT, meci considerat mereu un derby al regiunii. Ambele meciuri sunt grele deoarece ambele echipe cea din Ianca și cea din RM. Sărat au câștigat în etapa a 16-a.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.