Fotbal: Ușor cu politica pe scări! Primarul MISĂILĂ nemulțumit după înfrângerea de la BAIA!

* CSM FOCȘANI a pierdut meciul din deplasare cu ACS HAMANGIA BAIA cu 2-1 * Deși echipa este pe primul loc la finalul turului de campionat primarul vorbește despre „Un rezultat dezamăgitor, mult sub așteptările mele și ale focșănenilor care iubesc și susțin echipa de fotbal“ * Cristi MISĂILĂ îi numește mercenari pe jucători și afirmă că „Dacă nici în acest sezon nu reușim ceea ce le-am promis focșănenilor încă de la înființarea echipei, eu, Cristi Valentin Misăilă, declar public că retrag orice sprijin financiar acordat pentru echipa de Liga a III-a și voi aloca acei bani către echipele de copii și juniori vrânceni ai clubului“ * Iar își bagă politica coada să nu fie liniște la echipă * Primarul uită că performanțele se fac cu bani iar antrenorii actuali Octavian GRIGORE și Adrian SENIN au luat o echipă în derivă și au dus-o pe primul loc * Deocamdată să le urăm baftă în continuare băieților noștri, săptămâna viitoare începe returul și avem meci la Rm. SĂRAT * Politica poate să mai aștepte până la alegerile de anul viitor!

„Echipa de fotbal a pierdut sâmbătă meciul disputat în etapa cu numărul 9 a Ligii a III-a la fotbal pe terenul formației de pe penultimul loc în clasament, ACS Hamangia Baia.
Un rezultat dezamăgitor, mult sub așteptările mele și ale focșănenilor care iubesc și susțin echipa de fotbal. După un început bun de campionat, reușim contraperformanța de a pierde rușinos pe terenul unei echipe nou promovate dintr-o comună din județul Tulcea cu doar 4 mii de locuitori.
Am susținut și susțin în continuare performanța și sporturile care aduc rezultate și reprezintă orașul nostru la cel mai înalt nivel. Sunt 7 ani de când echipa de fotbal se zbate în mediocritatea Ligii a III-a, 7 sezoane de așteptări și speranțe pentru focșăneni, nu și de rezultate.
Nu avem nevoie de mercenari care mănâncă bani de la bugetul local, de așa ziși profesioniști ai fotbalului românesc falimentar care profită de condițiile excelente pe care le oferim (mult peste nivelul Ligii a III-a), dar nu pun suflet pentru echipă.
Dacă nici în acest sezon nu reușim ceea ce le-am promis focșănenilor încă de la înființarea echipei, eu, Cristi Valentin Misăilă, declar public că retrag orice sprijin financiar acordat pentru echipa de Liga a III-a și voi aloca acei bani către echipele de copii și juniori vrânceni ai clubului.
Este un ultimatum dat acestei adunături de așa ziși fotbaliști, acestor mercenari care mănâncă bani de la bugetul local și își bat joc de culorile și istoria clubului focșănean.
Le cer în ceasul al doisprezecelea să facă dovada că sunt profesioniști și că au capacitatea de a face performanță, promovând în acest sezon echipa în al doilea eșalon al țării.
Cu regret în suflet spun tuturor celor care iubesc acest club că Marea Urzeala în jurul acestei echipe este doar pentru a arăta la final cu degetul spre vinovatul de serviciu = Primarul municipiului Cristi Valentin Misăilă“, este mesajul postat pe contul de socializare al primarului Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.