George SIMION vine duminică la constituirea organizației AUR de la Nereju!

* Deputatul George BADIU, președintele organizației Vrancea a AUR, spune că se așteaptă la provocări din partea PNL și PSD la evenimentul de la Nereju * BADIU mai afirmă că unui coleg de partid din Nereju i s-ar fi promis 20.000 lei pentru a renunța la calitatea de membru al organizației AUR *

George SIMION, președintele AUR va fi prezent duminică, 12 februarie, începând cu ora 12.00, la constituirea Organizației Locale AUR Nereju, eveniment la care vor participa împreună cu președintele organizației județene Vrancea, deputatul AUR Vrancea, George Badiu precum și un număr însemnat de membri și simpatizanți ai partidului.

„Duminică mă voi afla la Nereju, în județul Vrancea. La întâlnire vor participa membri și simpatizanți AUR🇹🇩, dar si cetățeni care sunt preocupați de soarta județului. Luăm țara la pas pentru a vedea problemele cu care se confruntă românii și pentru a stabili împreună soluții viabile pe termen îndelungat”, spune George SIMION, președinte AUR.

„La Nereju duminică vom inaugura filiala locală AUR, la această festivitate urmând a fi prezent și George SIMION, președintele partidului. Am venit să vedem cum stau lucrurile. Să știți că mafia politică, acea mafie care a distrus România în ultimii 33 de ani încă își face simțită prezența, încă își întinde tentaculele asupra a tot ce înseamnă instituții. Influențează foarte mult și cetățenii din această comună. Aici la Nereju ne-am confruntat cu anumite elemente care țin mai degrabă de crima organizată. Este vorba de amenințări, intimidări la adresa membrilor AUR, este vorba de încercări de cumpărare cu sume de ordinul a zecilir de mii de lei, vorbim aici de o sumă de 20.000 lei care a fost oferită, promisă unui membru de-al nostru pentru a renunța să mai facă parte din filiala AUR Nereju. Vorbim deci de multe nereguli care într-o țară normală, într-un stat civilizat nu și-ar avea locul. Încercăm și aici, în zona de munte care pentru PSD și PNL nu a constituit decât o sursă de venituri de pe urma exploatării lemnului, defrișării pădurilor. Sunt oamenii primarului PNL din Nereju și ai PSD care vor ca duminică, când vom avea inaugurarea, să ne strice festivitatea, vor să provoace incidente. Mafia nu se dă dusă ușor de la butoane“, a declarat și George BADIU, președintele organizației AUR Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.