GUGEŞTIUL, O PATĂ NEAGRĂ A SPECTACOLULUI FOTBALISTIC VRÂNCEAN

COMUNICAT DE PRESĂ AL CLUBULUI NAŢIONAL GOLEŞTI

Conducerea clubului sportiv Naţional Goleşti dezaprobă în totalitate comportamentul insultător şi jignitor al aşa zisei galerii a echipei Victoria Gugeşti, care în semifinala de ieri a etapei judeţene a Cupei României, a scandat mesaje de tip golănesc la adresa campioanei judeţului Vrancea şi echipa care a câştigat barajul de promovare în liga a III-a, Naţional Goleşti.

Cuvintele urâte adresate comunei Goleşti şi echipei de fotbal a comunei merită sancţionate de AJF Vrancea, pentru că aceste aspecte de non fair-play să nu se mai repete pe stadioanele din Vrancea. Conducerea clubului Naţional Goleşti nu a avut parte în tot acest campionat de o asemenea comportare a adversarilor, nici măcar la meciul de baraj cu Metalul Toflea, galeria acestora aplaudând echipa noastră, după ce i-am bătut, la scenă deschisă.

În afara de persoana domnului primar Vasile Vatră care a venit la începutul partidei să felicite echipa noastră pentru performanţele din acest an, primirea de către Victoria Gugeşti a fost oribilă. Vestiare murdare şi mucegăite au întâmpinat campioana Vrancei la fotbal. În loc de aplauze, echipa noastră a primit jigniri, iar galeria echipei noastre a fost ameninţată cu bătaia. Dacă mai punem în ecuaţie şi faptul că aproape tot meciul i-au scuipat în cap arbitrului asistent Cr. Voicu, nu putem să concluzionăm că la Gugeşti lipseste un singur lucru elementar: EDUCAŢIA!

Naţional Goleşti invită comisiile abilitate ale AJF Vrancea să se autosesizeze şi să analizeze raportul observatorului de joc Iulian Başturea.

Preşedinte Naţional Goleşti, primar Alexandru Zar

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.