Handbal: Egal în ultima clipă! CSM Focșani – CSM Constanța 25-25!

* 25-25, un egal cât o victorie obținut de băieții noștri în meciul din această seară împotriva ocupantei locului doi în clasamentul la zi, CSM Constanța *

Finalul meciului e fost unul greu de prevăzut, în care băieții noștri au luptat cu toate forțele și au revenit spectaculos de la -2 în mai puțin de un minut, marcând golul egalării, prin Nikolaos Kritikos, în ultima secundă! Partida a fost tensionată pe parcursul celor 60 de minute, cu multe faze controversate, ce ne-a ținut pe toți cu sufletul la gură până în ultima clipă. Echipa noastră a avut de înfruntat atât un arbitraj ostil în multe momente importante ale jocului, cât și o echipă solidă și experimentată. Publicul a susținut echipa ca de fiecare dată și a crezut în ea până la final.

Cu 7 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri, rămânem între cele mai bune 6 echipe din țară și privim cu încredere ultima parte a returului în care, de ce nu, putem repeta evoluția din urmă cu doi ani când ne-am calificat pentru prima oară în istorie într-o cupă europeană. Calculele le vom face însă spre sfârșitul campionatului. Până atunci va trebui să ne întoarcem cu toate cele trei puncte din deplasarea de sâmbătă de la Bacău pentru a ne apropia și mai mult de plutonul fruntaș.

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea (cpt.), Kritikos – 3 goluri, Rață – 1, Pavlov, Miroiu, Crnoglavac – 8, Popovici, Hrimiuc – 2, Mocanu, Marijanac – 3, Nuțu – 3, Krstevski, Roșu – 3, Makrishin – 2.

Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.