Handbal: Victorie la limită cu Suceava!

* CSm Focșani 2007 – CSM Suceava s-a încheiat cu 26-25! * Victoria a venit în ultimele clipe ale meciului golul de aur fiind marcat de Miroiu, cu 31 de secunde înainte de finalul partidei * De altfel Miroiu a fost eroul nostru, cu 7 goluri marcate * Etapa viitoare se va juca duminică, 26 martie, de la ora 17.30, în deplasare cu Steaua București (locurile 4 și 5) * În funcție de rezultat băieții noștri ar putea să joace, din nou, într-o cupă europeană *

Meciul de handbal din Liga Națională, etapa nr. 21, s-a desfășurat sâmbătă, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani.

Formația CSM FOCȘANI 2007 și autorii golurilor:

Marocico, Cloșcă – Ragea (cpt.), Kritikos-2 goluri, Rață-3, Miroiu-7, Crnoglavac-6, Popovici, Hrimiuc-2, Mocanu, Marijanac, Nuțu, Krstevski, Roșu-3, Eros, Makrishin-3.

Staff tehnic:

Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

Un meci tensionat dar spectaculos pe toată durata lui, ce ne-a ținut cu sufletul la gură până în ultima secundă. Finalul meciului e fost unul greu de prevăzut, în care băieții noștri au luptat cu toate forțele și au revenit spectaculos de la -2 în mai puțin de un minut, marcând golul desprinderii decisive în ultimele secunde.

Cu 12 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri, suntem pe locul 5 în clasament, cu 5 etape înainte de finalul campionatului, la egalitate de puncte cu Steaua București, echipa pe care o vom întâlni în deplasare săptămâna viitoare.

Cu un rezultat pozitiv pe terenul celei mai titrate echipe de handbal masculin din România putem încheia sezonul pe cel mai bun loc din istoria echipei noastre, locul 4, poziție ce ne asigură o nouă participare într-o cupă europeană.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.