Încep alegerile pentru Consiliile Școlare ale Elevilor din licee!!!

Începând cu data de 23 septembrie s-a dat startul candidaturilor pentru Consiliile Școlare ale Elevilor din fiecare liceu, termenul de depunere fiind 14 octombrie și urmând ca în perioada 16-25 octombrie candidații să își convingă colegii că ei sunt persoanele potrivite, care trebuie să îi reprezinte. Depunerea candidaturilor se face atât în format electronic pe platforma suport a Consiliului Național al Elevilor, Wedu.ro, cât și în format fizic în cadrul Comisiei de Validare și Concurs.
„Orice elev poate candida pentru una dintre funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte , secretar sau director al unuia dintre departamentele Consiliului Şcolar din liceul său. Nu fi un simplu spectator, candidează, votează, îmbunătățește! Crezi că ai toate abilităţile necesare pentru a-ţi reprezenta colegii? Nu trebuie să fii olimpic, să fii șeful clasei sau preferatul profesorilor, trebuie doar să te implici și să îți dorești să faci o schimbare pentru tine și pentru colegii tăi. Fă-ți curaj, un plan de acțiuni și depune-ți candidatura! Fii vocea colegilor tăi! Candidează pentru o funcţie în Consiliul Elevilor!” este mesajul pe care Consiliul Național al Elevilor îl transmite tuturor liceenilor afirmă Andrei Sbârnea, Director al Departamentului Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea îi încurajează pe toți elevii vrânceni să candideze pentru o funcție în cadrul Consiliului Elevilor, să se implice și să-și reprezinte colegii.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.