VRANCEA: ÎNCEPÂND DE LUNI PUTEȚI DONA! APEL UMANITAR DE URGENȚĂ PENTRU SINISTRAȚII DIN TURCIA ȘI SIRIA!

* Persoanele fizice si juridice din județul Vrancea care doresc să contribuie la programul de intervenție umanitară coordonat, în plan local, de către Filiala de Cruce Roșie Vrancea – ajutor umanitar de urgen'[ pentru victimele cutremurului devastator din #𝗧𝘂𝗿𝗰𝗶𝗮 și #𝗦𝗶𝗿𝗶𝗮 care a început în data de 6.02.2023, pot dona, începând cu data de luni, 13 februarie 2023 *

Pentru donații în natura și informații despre cum puteți ajuta, vă așteptăm la sediul Filialei din Focșani str. Dimitrie Cantemir nr. 5 sau la telefon 0237 206 961, de luni până vineri între orele 09:00 si 16:00.

Pentru donatii financiare, Filiala Vrancea a deschis un cont în lei: RO28BTRLRONCRT00I1030407 – Banca Transilvania, cod SWIFT BTRL RO 22 și/sau numerar prin caserie, la sediul Filialei din Focșani, str. Dimitrie Cantemir nr. 5.

„Zeci de mii de familii lovite de această calamitate au nevoie urgentă de pături/pilote, saci de dormit, corturi, încălzitoare, radiatoare, toalete mobile, căni, lanterne, mănuși, căciuli, fulare, șosete, alimente neperisabile, ceaiuri, produse de igienă personală etc. Donați acum!!! Orice formă de ajutor este importantă!“, spun organizatorii de la Crucea Roșie Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.