Jandarmeria Vrancea: Avansări în grad de Ziua Națională a României!

Cadrele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă au participat astăzi la festivitatea de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim cu ocazia Zilei Naționale a României.
In acest context, domnul colonel Adrian Babiș – inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, a dat citire ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim și a înmânat noile grade militare jandarmilor avansați.
Astfel, 14 jandarmi – 4 ofițeri și 10 subofițeri, au primit gradul următor, fiindu-le astfel confirmate profesionalismul și devotamentul față de “arma” din care fac parte.
Întreaga activitate s-a desfășurat într-un mediu festiv, fiind pusă în evidență și de locația fastuoasă în care a avut loc, cu sprijinul directorului Muzeului Vrancei, domnul Valentin Romeo Muscă.
De asemenea, au fost prezentate şi ordinele inspectorului șef prin care cadrele unității au fost recompensate cu mulţumiri și felicitări.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.