Lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare!!!

Sâmbătă a avut loc la Bucureşti lansarea candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, o numeroasă delegaţie din judeţul Vrancea participând la eveniment.
“Eu si organizatia PSD Vrancea suntem mândri de faptul ca suntem romani, suntem mandri de faptul ca suntem europeni. Consider ca avem cei mai buni candidati pentru alegerile europarlamentare, oameni tineri, buni profesionisti care vor reprezenta cu succes si cu mandrie Romania in Europa. Împreună vom lupta pentru ca romanii sa fie mândri în Europa căci este ceea ce merita cu adevărat acest popor!”, este mesajul preşedintelui PSD Vrancea şi al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, Marian Oprişan.
“Mă doare si imi pare rau ca unii dintre cei care am pornit in ‪USL‬ au fost pacaliti de Traian Basescu, au fost luati de langa noi si astazi repeta ce spune presedintele. Cred ca pe 25 mai romanii vor veni la vot si pentru a da un mesaj liderilor liberali: ca locul lor este aici, alaturi de noi, in batalia cu Traian Basescu, pe care trebuie sa o ducem pana la capat!”, a declarat premierul Victor ‪Ponta‬.
La eveniment au fost prezenti presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, presedintii UNPR si PC, Gabriel Oprea, respectiv Daniel Constantin, primarul Capitalei, Sorin Oprescu şi delegaţiile judeţene.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.