Lecții gratuite pentru degustări de vinuri, în Piața Unirii din Focșani

* Participanții la Festivalul Internațional al Viei și Vinului ”Bachus 2017” sunt invitați să asiste în mod gratuit la lecțiile de degustare de vinuri organizate de Consiliul Județean Vrancea în colaborare cu Organizația Somelierilor din România (OSR) 2011 *

Pasionații de vin și nu numai vor afla în cadrul lecțiilor cum se degustă un vin și cum poate fi el asociat cu diverse mâncăruri. Printre somelierii care vor participa la lecțiile de degustare se numără Marian Timofti, președintele OSR 2011, somelier profesionist care a urmat cursurile Școlii de Sommelieri din Italia și a devenit Sommelier Profesionist A.I.S. (Associația Italiana Sommelier) sau George Ignat, somelier, membru OSR 2011, ASE (Association des Sommeliers d’Europe), AEP (Associação dos Escanções de Portugal), OEVE (Ordo Equestris Vini Europae), posesor al unei diplome WSET 2.
Lecțiile de degustare vor avea loc în Piața Unirii, într-un cort special amenajat, în perioada 6-8 octombrie 2017, după următorul program:
• Vineri, 6 octombrie, ora. 17.00
• Sâmbătă, 7 octombrie, ora 16.00
• Duminică, 8 octombrie, ora 17.00
Vrancea e cea mai mare podgorie din România, iar Festivalul Internațional al Viei și Vinului ”Bachus 2017”, ajuns la cea de-a XXV-a ediție, este cel mai important eveniment de profil din România. Anul acesta, ”Bachus 2017” se desfășoară pe parcursul a patru zile, în perioada 5-8 octombrie 2017.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.