Ministrul BODE a decorat Drapelul de Luptă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea!

Astăzi, 3 aprilie a.c., în cadrul unui ceremonial militar organizat la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cu ocazia aniversării a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode, a decorat Drapelul de Luptă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, cu Ordinul ,,Virtutea Militară’’ , în grad de Cavaler, pentru militari, conferit de Președintele României, Klaus Werner Johannis, în semn de apreciere pentru rolul important pe care Jandarmeria Vrancea îl are în domeniul ordinii publice, pentru apărarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor, a democrației și statului de drept, în zona sa de competență. În cadrul aceluiași eveniment au fost decorate și Drapele de Luptă ale altor unități din Jandarmeria Română.

Drapelul de Luptă, simbol al preţuirii faţă de ţară, este menit să reamintească fiecărui militar tradiţiile glorioase ale poporului român, în general, şi ale unităţii căreia îi aparţine, în special, precum şi datoria sacră de a servi cu credinţă patria.
La data de 27 septembrie 2015, prin decret prezidențial unitatea a primit Drapelul de Luptă.
Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea subunităților.

„În această zi găsim momentul prielnic pentru a reflecta asupra tuturor sacrificiilor și riscurilor cu care vă confruntați zilnic pentru a menține ordinea și siguranța vrâncenilor! Nu pot decât să vă asigur de tot sprijinul în activitățile viitoare și să vă mulțumesc pentru asigurarea unui climat de siguranță și normalitate în comunitatea vrânceană! La mulți ani, Jandarmeria Română! Multă putere de muncă și mult succes în activitate!“, a declarat prefectul județului Vrancea, Nicușor HALICI.

„Prin onoare și devotament, bravii noștri jandarmi aşteaptă o singură răsplată de la noi: încrederea şi respectul comunităţii. Și le merită din plin pentru că ei sunt poate cel mai important pilon din rândul instituțiilor ce asigură liniștea și ordinea publică. Pentru toate actele de curaj și pentru toate misiunile îndeplinite, transmit aprecierea mea și felicit întregul colectiv al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea în numele cetățenilor municipiului Focsani. La mulți ani, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea! La mulți ani, Jandarmeria Română!“, este mesajul primarului municipiului Focșani, Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.