Minune: Au reapărut tabelele cu mersul autobuzelor în Focșani!!!

* Nu ar fi rău dacă s-ar găsi ceva resurse să-i anunțăm pe bicicliști că trotuarele sunt DOAR pentru pietoni * Tot pe trotuare capacele din plastic de la rețeaua subterană de internet cu (re)început să se spargă * Mașinile parcate pe trecerile de pietoni au devenit ceva obișnuit în Focșani, pentru că, nu-i așa, au drepturi pentru că proprietarii plătesc taxe * Ambulanța și pompierii trec prin adevărate aventuri când au nevoie să iasă din oraș la orele de vârf * Și stați să vedeți ce o să fie și după ce se mută liceele și școlile ce vor intra în renovare!!! *

Tabelele electronice care anunță mersul autobuzelor TRANSPORT PUBLIC S.A. Focșani au reapărut în peisaj de la începutul acestei săptămâni. Acestea au lipsit pentru o perioadă de câteva luni, mulți focșăneni fiind vizibil deranjați de lipsa lor pentru că, de bine, de rău, își făceau treaba: anunțau cât mai este până când ajunge autobuzul în stație. În privința timpului în care ajung autobuzele în stație, sunt și zile când traficul seamănă cu transferul de fișiere pe un calculator vechi, când te anunță că până la copierea fișierului mai sunt muuulte minute.

Revenind la tabele, cele noi (cred că cele vechi au fost înlocuite dar nu bag mâna în foc!) au un aspect foarte asemănător cu ce a existat înainte. Noile tabele își fac onest treaba, cu mențiunea că se mai încurcă numărul autobuzului sau nu sunt sincronizate chiar la marele fix cu sosirea și plecarea din stație a mijloacelor de transport în comun. Cu un font ceva mai elegant cutiile de pe stâlpi își au rolul lor într-un Focșani sufocat, cel puțin la orele de vârf, de un trafic comparabil cu al marilor orașe, sensurile giratorii de la Teatru și cel de la Comcereal fiind adevărate furci caudine pentru șoferi, indiferent de cât de experimentați sunt. Cum ar suna un titlu de film, Întoarcerea tabelelor?

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.