Misăilă a dat raportul!

* Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a prezentat, astăzi, în ședința Consiliului Local, raportul de activitate pentru anul 2022. Documentul poate fi consultat în format electronic pe pagina de internet a Municipiului Focșani – www.focsani.info *

Proiectele derulate în 2022 au avut ca obiectiv modernizarea și extinderea infrastructurii școlare, reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, resistematizarea cartierelor, în special a Cartierului Bahne, reabilitarea parcărilor, modernizarea iluminatului public, reabilitarea locurilor de joacă pentru copii și modernizarea parcurilor!
În 2022 au fost realizate 14 locuri de joacă pentru copii, a fost finalizat Parcul „Nicolae Bălcescu” și a fost dat în folosință un adevărat complex de terenuri de sport la Liceul cu Program Sportiv Focșani.
Aici avem singurul teren de tenis pe zgură acoperit din zona de Sud-Est a României, dar și terenuri de sport multifuncționale, pe care le folosesc atât elevii de la acest liceu, cât și elevii de la celelalte licee din zonă.
Totodată, au continuat proiectele de reabilitare a infrastructurii locale folosind finanțările PNDL, fondurile europene și bugetul local.
Au fost resistematizate zeci de străzi și s-a reușit repararea, prin forțe proprii, a altor zeci de străzi și de parcări publice. Tot în 2022, în Municipiul Focșani au început să circule, în luna decembrie, primele autobuze electrice dintr-o flotă care va număra, la final, peste 50 de astfel de vehicule verzi.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.