Nicolae CIUCĂ prezent la Ședința Colegiului Director Județean al PNL Vrancea!

* Sâmbătă, la Focșani, a avut loc ședința Colegiului Director Județean al PNL Vrancea, eveniment la care au participat ca invitați speciali Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL, și Lucian Bode, secretarul general al PNL *

Au mai luat cuvântul în cadrul întrunirii președintele PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru, vicepreședintele CJ Vrancea, Ionel Cel-Mare, doamna senator Raluca Ioan, președintele PNL Focșani și candidat la Primăria Focșani, Valentin Resmeriță, și candidatul PNL Vrancea la europarlamentare, Alexandru Ciprian Epure.
Liderul PNL a vorbit despre moștenirea lăsată de regretatul președinte Cătălin Toma, dar și despre ceea ce echipa filialei județene trebuie să facă pentru ca Vrancea să fie liberală.
„În 2020, colegul nostru Cătălin Toma a schimbat percepția vrâncenilor despre ce înseamnă un om politic și a arătat că politica ar trebui făcută cu și pentru oameni. În memoria sa, noi, liberalii, trebuie să continuăm ceea ce el a început aici.
Și avem o echipă foarte bună la Vrancea. Dragoș Ciobotaru poate câștiga șefia Consiliului Județean și poate duce la bun sfârșit proiectul Spitalului Județean, pe care locuitorii îl așteaptă de mult. Este un primar tânăr, cu rezultate, care a reușit să modernizeze localitatea Vizantea-Livezi așa cum localități mai mari, cu fonduri mai multe, nu reușesc.
Totodată, este momentul ca PNL să revină în fruntea Focșaniului, iar Valentin Resmeriță este omul care poate aduce victoria. Un om de afaceri care are soluțiile și experiența managerială pentru a construi în Focșani și a aduce bunăstare pentru cetățeni. Pe 9 iunie, arătăm că Vrancea e liberală!“, a declarat Nicolae CIUCĂ în fața liberalilor vrânceni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.