“ PNTCD, TRECUT, PREZENT, VIITOR, CREDINTA, LEGE si DEMNITATE” – dezbatere la Ateneul Popular

Organizatia PNTCD Vrancea prin Lilian Ilie, Presedinte si candidat la alegerile europarlamentare, Dr. Ovidiu Chiscop, Prim Vicepresedinte, Prof Petru Ittu, Ing. Florin Radulescu, Magistrat, lector universitar, Titu Duta, vicepresedinti, Alin Robu, Presedinte OT si Maricel Juganaru, Vicepresedinte OT, va invita duminica, 11 mai, de la ora 10.30, la Ateneul Popular “Maior Gheorghe Pastia” din Focsani, la dezbaterea cu tema:
“ PNTCD, TRECUT, PREZENT, VIITOR, CREDINTA, LEGE si DEMNITATE”
Aici, va fi alaturi de noi Gheorghe Iancu, candidatul PNTCD la alegerile europarlamentare, Profesor-doctor in Drept Constitutional.

“ Apara Romania ta, in care domneste legea si in care, nimeni, niciodata nu este mai presus de lege” spune Gheorghe Iancu, Vicepresedinte PNTCD si fost Avocat al Poporului, in perioada 2011-2012. Asteptam alaturi de noi, si pe toti cei care cred in continuare, in proiectul lui Corneliu Coposu pentru viitorul Romaniei ca tara libera, morala si prospera, o Romanie in care justitia trebuie sa fie respectata si sa functioneze liber, fară amestecul politicienilor” a afirmat Lilian Ilie, Presedinte Organizatia PNTCD Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.