Prefectul HALICI pune tunurile pe ANIF!

Ieri în cadrul unei ședințe organizate la sediul instituției, prefectul Nicuşor HALICI s-a declarant dezamăgit de activitatea a Agenţiei Naţionale de imbunătăţiri Funciare (ANIF) Vrancea și a cerut reorganizarea sau comasarea filialei județene. Discuțiile cu conducerea ANIF Vrancea şi fermierii vrânceni s-au axat pe găsirea de soluții pentru ca fermierii să poată iriga și mai concret pe realizarea de investiţii în sistemele de irigaţii.

Conflictele din interiorul ANIF Vrancea au ieșit la iveală chiar în cadrul ședinței de ieri, directorul ANIF și șeful serviciului Exploatare având opinii diferite în chestiuni operaționale.

Prefectul Nicușor HALICI a cerut reorganizarea filialei pentru a putea funcționa eficient afirmând că, dacă acest lucru nu se realizează va cere comasarea cu o structură similar din alt județ.

La ședință au participat și reprezentanți ai fermierilor precum Gelu SCUTARU, Constantin BAZON, Vasilică PAMFILprecum şi Nicoleta OLTEANU reprezentanta Asociaţiei Cultivatorilor de Cereale şi Plante Tehnice Vrancea. Aceștia au sesizat problemele pe care le ridică proiectele de acte normative pregătite de Ministerul Agriculturii pentru acordarea de despăgubiri pentru pagubele produse de seceta pedologică dar și problema cerealelor din Ucraina.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.