Premiera spectacolului WANDA la Panciu!

Luni, 20 februarie 2023, ora 17, la Casa de Cultură “Mihai Eminescu” Panciu va avea loc premiera spectacolului “Wanda” de Mihaela Mihailov și Radu Apostol, în limba franceză *

Wanda n’est pas un spectacle sur les victimes. C’est une émission sur le pouvoir de ne pas répéter une erreur commise. C’est une émission sur la nécessité d’arrêter quelque chose. Et pour changer quelque chose. C’est un spectacle sur ces mots qui peuvent se transformer en actions solidaires“.

Spectacolul a fost pus în scenă pentru a fi jucat în cadrul celei de a XX-a ediție a Festival de Piano di Sorrento “Journées du jeune théâtre international francophone”, unde a fost selectată să participe și Trupa de Teatru Protha. Reprezentația va avea loc în data de 28 februarie 2023, la Théâtre San Giuseppe à Sant’Agnello. A XX-a ediție a festivalul de teatru francofon este organizată, în perioada 27 februarie / 04 martie 2023, de către Institut Français de Naples și Association Italienne d’Action Théâtrale.

Textul spectacolului a fost tradus de profesorul Anca Alexandrescu, care a asigurat și coordonarea membrilor trupei la limba franceză. Regia și scenografia spectacolului a fost realizată de Cătălin Eduard Sfîrloagă. 

Din distribuția spectacolului fac parte: Alessia Crucianu, Claudia Rusu, Melania Drilea, Miruna Drilea, Giulia Pomponi, Maria Damean, Iustina Damean, Giada Giardinelli, Ana Puiu, Ștefan Bucă, Andrei Banciu, Teodor Crucianu, Davide Dobrea, Andrei Diaconu și Victor Bâra.

Proiectul educațional și cultural a fost posibil ca urmare a colaborării dintre Liceul Teoretic “Ioan Slavici” Panciu, Liceul Tehnologic “Alexandru Ioan Cuza” Panciu, Casa de Cultură “Mihai Eminescu” Panciu și Asociația Protha Panciu.

Participarea la întâlnirea trupelor de teatru francofone este posibilă și ca urmare a sprijinului acordat, în calitate de sponsori, de Paco SuperMarket, Eva Shop, Tricotton Junior, Crama Valente și Altex Prod.

Participarea la festival implică și acoperirea anumitor costuri financiare, generate de necesitatea asigurării transportului / asigurărilor, fapt pentru care vă așteptăm, în continuare, alături de noi în acest demers  prin redirecționarea unei părți, pe care o considerați disponibilă, din impozitul pe profit, în contul bancar RO76 BTRL RON CRT 02248 53601 deschis la Banca Transilvania Agentia Panciu.

În situația în care doriți să ne sprijiniți ne puteți contacta la email asociatiaprotha@yahoo.ro sau tel. 0774.948760.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.