Angel TÎLVĂR, noul ministru al Apărării, a depus jurământul de învestitură la Cotroceni!!!

* Premierul Nicolae CIUCĂ mesaj de bun venit în guvern pentru Angel TÎLVĂR * Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Angel Tîlvăr este numit ministru al Apărării Naţionale iar în două ore senatorul vrâncean a și depus jurământul învestitură în funcţia de ministru al Apărării, în faţa preşedintelui României *

„Îi doresc bun venit în echipa noastră guvernamentală domnului ministru al Apărării Naționale, Angel Tîlvăr. Experiența domniei sale ca președinte al delegației Palamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO și cea de reprezentant în forul legislativ pentru mai multe mandate sunt argumente solide pentru preluarea portofoliului apărării.În această perioadă complicată, marcată de ameninţările şi provocările de securitate din regiunea Mării Negre, România rămâne ferm angajată în îndeplinirea tuturor obligaţiilor care îi revin, ca un contribuitor responsabil şi activ la promovarea securităţii şi stabilităţii euroatlantice. Mult succes domnului ministru Angel Tîlvăr!“, este mesajul primului ministru Nicolae CIUCĂ.

„În momentul în care purtăm această discuţie, la estul României există o situaţie de securitate cauzată de invazia lui Putin, nejustificată (…) Avem dorinţa de a păstra cetăţenii ţării într-o stare de calm şi normalitate. Pe de altă parte, nu aş vrea să uităm că în momentul în care discutăm acum există militari români care fie sub egida NATO, UE sau a ONU, îşi desfăşoară activitatea menită să păstreze pacea în anumite zone ale lumii. Vorbim că vom aloca 2,5% din PIB pentru apărare. Pe lângă 2,5% din PIB pentru Apărare, vreau să nu uităm că sunt la fel de importanţi pentru noi oamenii implicaţi în structura de apărare”, este declara’ia oferită presei de noul ministru al Apărării, Angel TÎLVĂR.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au mai participat premierul Nicolae CIUCĂ, președintele Camerei Deputaţilor – Marcel CIOLACU, preşedintele interimar al Senatului – Alina GORGHIU, vicepremierul Kelemen HUNOR și consilierul prezidenţial Ion OPRIȘOR.


foto: presidency.ro

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.