Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, la DNA!!!

Marian Oprişan a precizat că, în faţa procurorilor, a spus adevărul şi a jurat pe Biblie. “Nu se strânge niciun laț, eu nu sunt baron, sunt un om care mi-am făcut datoria”, a declarat Oprisan.

Marian Oprisan a fost audiat luni la sediul DNA la iesire din institutie el sustinand ca este nevinovat si nu merita eticheta de baron, caracterizându-se drept un “om care si-a facut datoria”. In opinia sa, arestarea preventiva a celor doua experte contabile din dosarul in care este acuzat de coruptie nu va face decat sa amâne, din nou, pronuntarea unei decizii in cazul sau.

“Intotdeauna in politica am spus adevarul, de aia si probabil ca am rezistat atat e mult. Am citit ca sunt hot, tahar, violator, multe etichete care de fiecare data s-au dovedit neadevarate”, le-a spus el ziaristilor, precizand ca niciodata nu a comis vrei onfractiune si nici nu a intentionat acest lucru. “Eu nu sunt baron, sunt un om care si-a facut datoria (…) In ultimii 25 de ani intotdeauna vinovatii au fost oamenii aia care muncesc pentru comunitatilor lor. Tunurile in aceasta tara, banii aia multi care s-au furat din aceasta tara, si slava Domnului ca exista DNA, s-au dat la Bucuresti”, a apreciat vicepresedintele PSD.
In opinia lui Marian Oprișan, arestarea expertelor contabile ii cauzeaza lui un prejudiciu – “probabil va trebui sa se faca o noua expertiza si iar lungim un verdict intr-un dosar pe care eu il astept de multa vreme”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.