Președintele PNL, Florin CÎȚU la Focșani de 24 ianuarie

* Președintele Partidului Național Liberal și al Senatului României – Florin CÎȚU și secretarul general al PNL și ministru al Fondurilor EuropeneDan Vîlceanu au fost la Focșani cu ocazia sărbătoririi a 142 de ani de existență a organizației vrâncene * Ziua de 24 ianuarie reprezintă un motiv de dublă aniversare pentru liberalii vrânceni * Ziua în care s-au pus bazele înfăptuirii statului național unitar român reprezintă și ziua de naștere a Partidului Național Liberal pe meleagurile Vrancei *

Momentul a fost marcat în acest an printr-o ședință festivă a Colegiului Director Județean al PNL Vrancea, la care au participat, la invitația președintelui Cătălin Toma, Florin Cîțu, președintele Partidului Național Liberal și al Senatului României, și Dan Vîlceanu, secretar general al PNL și ministru al Fondurilor Europene. Totodată, alături de zeci de președinți de organizații liberale a fost prezent la ședință și președintele ALDE Vrancea, Ionel Cel-Mare, vicepreședinte al Consiliului Județean. Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a confirmat că va susține investițiile de amploare pe care le pregătește administrația județeană liberală condusă de președintele CJ Cătălin Toma. ”Vorbim de noul spital județean pe care-l vom construi, mai ales că suntem deja aproape de momentul realizării proiectului tehnic. Vrem să facem și parcul industrial de la Garoafa, iar autostrada de la Focșani la Ploiești este pe drumul cel bun, după cum se știe”, a precizat Cătălin Toma.

Președintele PNL Florin Cîțu și ministrul Dan Vîlceanu au anunțat în cadrul ședinței de astăzi că atât municipiile și orașele din România, precum și comunele, vor avea multiple oportunități de finanțare prin programele guvernamentale pregătite. ”Am venit la Focșani pentru a vă transmite felicitări de ziua filialei și pentru victoriile din alegerile anterioare. Sunt alături de filiala dvs. și de președintele Cătălin Toma, fostul meu coleg din Senatul României. Vreau să vă anunț personal că ne-am ținut de cuvânt, iar noul spital județean de la Focșani este inclus la finanțare și va fi realizat prin PNRR. De asemenea, toate UAT-urile vor putea derula proiecte prin PNRR, prin fonduri europene și prin PNI, proiecte care vor schimba fața județului Vrancea în următorii ani. Ne vom baza pe investiții majore pentru vrânceni și împreună cu președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma vom reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă și alte regiuni”, a precizat Florin Cîțu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.