Proiecte vrâncene pentru apă și canalizare, de aproape 100 milioane de lei, finanțate prin Programul Anghel SALIGNY – etapa a 2-a!!

* Astăzi, Adrian-Ioan VEȘTEA, ministrul Dezvoltării , Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat ordinul pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare a rețelelor de apă și canalizare din județul Vrancea, pentru 20 de localități cu valoare însumată de 96.680.593 lei * Cele mai mari sume vor intra în conturile primăriilor din Odobești și Vânători, câte 10 milioane lei *

„Premierul Marcel Ciolacu dovedește în permanență că este la cârma unui guvern responsabil și apropiat de români, un guvern care administrează țara și resursele ei în folosul românilor și pentru binele tuturor comunităților! Acesta este un alt exemplu, prin care, demonstrez încă o dată, că nu am uitat ce am spus când am revenit în Vrancea, că voi pune serios umărul la dezvoltarea acestui județ. Ne-am angajat că vom rămâne în slujba țării și vom face tot ceea ce ține de noi pentru dezvoltarea acesteia. Vreau să-i asigur în continuare pe primarii din județul Vrancea de tot sprijinul meu ca român, dar și ca reprezentant al Guvernului României în județul Vrancea. ste o dovadă în plus a faptului că PSD este un partid al poporului și toate resursele disponibile sunt alocate cu prioritate pentru dezvoltarea comunităților în care trăim“, a declarat Nicușor HALICI, președintele PSD Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.