Recunoaștere pentru BOOVIE: Premiul de excelență pentru profesoara Carmen ION!!!

Profesoara Carmen ION de la Colegiul Pedagogic Spiru HARET Focșani, cea care a avut ideea și a lansat festivalul BOOVIE, a primit Premiul de excelență la cea de-a cincea ediție a Gale „Women in Economy“, înmânat de Achilleas KANARIS, CEO Vodafone Romania.

Distincția cu ocazia lunii femeilor, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF a premiat, în cadrul Galei „Women in Economy”, excelența feminină, doamnele cu rezultate deosebite în economia românească, care creează schimbări pozitive și de durată.

„Suntem încântați și foarte mândri să o vedem premiată și pe doamna Carmen Ion (sau Profa noastră 😁), care a primit în această seară Premiul de excelență la cea de-a cincea ediție a Galei, înmânat de domnul Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania. Pentru noi, Profa rămâne un model al perseverenței și inovației în fiecare zi, o eroină care își poartă mantia cu mândrie“, a fost mesajul elevilor profesoarei Carmen ION.

La eveniment au participat președintele Camerei Deputaților, Ion-Marcel CIOLACU, prim-ministrul României, Nicolae Ionel CIUCĂ, primul Comisar European pentru Egalitate, Helena DALLI și Gabriela FIREA, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Cristina Chiriac, Preşedinta CONAF: „Anul acesta, tema aleasă de ONU pentru a marca în 2023 Ziua Internaţională a Femeii este DigitALL: Inovaţie și tehnologie pentru egalitatea de gen. O temă perfect aliniată, sau continuată, de agenda prioritară pentru cea de-a 67-a sesiune a Comisiei Naţiunilor Unite pentru Statutul Femeii, Inovare, schimbare tehnologică și educație în era digitală pentru realizarea egalității de gen și abilitarea tuturor femeilor şi fetelor. Înțelegem și anticipăm tendințele, preocupările și îngrijorările globale. Tocmai de aceea, CONAF a deschis noi perspective pentru femeile antreprenoare din România. Gala din acest an celebrează curajul, talentul, dăruirea, generozitatea femeilor care, prin exemplul lor, sunt eroinele zilelor noastre. Este o ocazie pentru a oferi premii femeilor care exemplifică spiritul de excelență, inovație și creează schimbări pozitive și de durată, care vor redefini universul economic și social. Unele dintre doamnele ce vor fi premiate au influențat și au inspirat generații prin talentul și realizările lor, au avut un impact semnificativ în domeniile de activitate și s-au confruntat cu provocări pe care le-au depășit. Fiecare dintre femeile prezente în lista de premii din acest an are o poveste care ne poate inspira, care poate impulsiona schimbarea și poate transforma visele în realitate. Sunt femei care, prin influența lor, luptă pentru o lume mai bună, pentru egalitate de șanse și pentru un viitor prosper al țării noastre”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.