Sala de sport de la Biliești a fost inaugurată!

Noua sală de sport din comuna Biliești a fost inaugurată în prezența președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA, subprefecților județului, Claudia SERAFIMCIUC și Gheorghiță BERBECE, a directorului DJTS – Daniel GONGU, a inspectorului general al ISJ, Daniela MARCHITAN precum și a numeroși primari, consilieri județeni și locali.

„ Minte sănătoasă în corp sănătos – un vechi dicton latin își găsește corespondent în ceea ce a reușit să facă administrația locală din Biliești prin construirea unei săli de sport care arată impecabil. Elevii și sportivii din Biliești au acum condiții excelente de pregătire, iar rezultatele la concursuri nu vor întârzia să apară. Astăzi, alături de alți colegi primari și nu numai, m-am bucurat să particip la o inaugurare la care am pus umărul în anii precedenți. Să fie într-un ceas bun! Felicitări domnului primar Vasile CHIRILĂ pentru perseverența de care dă dovadă atunci când lucrează în folosul oamenilor“, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA.

După tradiționala tăiere de panglică și ceremonia religioasă au avut loc demonstrații de box, judo, kick-boxing și tenis de masă urmând ca duminică să aibă loc meciuri de handbal și minifotbal la care vor participa elevi ai școlilor din Biliești, Suraia, Vulturu, Sihlea, Vidra și ai Școlii nr. 5 din Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.