Schimbare la față: Promenada Mall devine Focșani Mall!!!

* Noua identitate vizuală o va înlocuipe cea veche începând cu 1 august * Cu ocazia schimbării numelui, logo-ului și a sloganului, vizitatorii sunt așteptați la mall pentru cele mai antrenante evenimente ale verii *

De la deschidereadin luna decembrie 2014 a Cinematografului COLOURS și a zonei de restaurante,cu o investiție de 700.000 de euro, traficul centrului comercial a crescutcu 60%, atingând peste 15.000 de vizitatori pe zi. Acum, acesta se adresează cu un nou mesaj și vizual tuturor cumpărătorilor si vizitatorilor: „Focșani Mall – Pentru întreaga familie!”.
Ionuţ Dogaru, Country Manager Resolute Lar România (Compania de Asset Management a centrului comercial)
„Ca mall, locul unde oamenii vin să își înnoiască garderoba,aparatura sau mobilierul, este în firea lucrurilor să ne reinventăm și noi. Astfel, „A true shopping delight” acum este „Pentru întreaga familie”, mesaj pe care îl transmitem și prin logo-ul centrului comercial, reprezentat de un fluture cu aripi colorate. Această schimbare va fi comunicată printr-un șir de evenimente, concursuri și surprize pentru public, acțiuni ce vor avea loc pe parcursul lunilor august și septembrie”.
Programul evenimentelor din luna august este următorul:
– 1 August, ora 17.00, în incintacentrului comercial – Secretele fumuseții în arta machiajului cu Maria Păuna (intrare gratuită),la care sunt invitate doamnele si domnișoarele pentru a descoperi secretele unui machiaj de invidiat
– 8 august, ora 17.00, în parcarea centrului comercial – concert live cu artista Xonia și Petrecere cu spumă.Toți particianții care vor accept aprovocarea de a lua parte la eveniment vor primi gratuit o băutură răcoritoare și vor avea ocazia de a câștiga o tabletă VONINO.
– 9 august, ora 11.00, în parcarea centrului comercial – Miss Wet T-shirt, câștigătoarele se vor bucura de premii atractive.

-9 August, ora 12.00, în parcarea centrului comercial – Distracție cu apă – participanții vor primi o băutură răcoritoare din partea centrului comercial și vor putea lua parte la tombolă pentru a câștiga o tabletă VONINO, oferită de Focșani Mall.
– Începând cu 10 august, cumpărătorii sunt invitați să participe la un concurs prin colecționarea unor magneți de frigider cu elemente din noua identitate a centrului comercial. Mai multe detalii despre campanie, în regulamentul concursului disponibil pe www.focsanimall.ro și facebook.focsanimall.ro
– în fiecare weekend din luna august, între orele 12.00 și 15.00, copiii vor avea ocazia să se reîntâlnească cu eroii preferați din desene animate, în zona de restaurante a centrului comercial Focșani Mall și vor putea să participe la sesiuni de face painting și desen.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.