Școală nouă și grădiniță reabilitată la Sihlea

Copiii din comuna Sihlea învață în condiții moderne, în urma unor investiții importante în infrastructura școlară realizate de primăria și consiliul local din localitate.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, alături de vicepreședintele Ionel Cel-Mare, subprefecții Claudia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece, inspectoraul școlar general Gabriela Marchitan, primarul comunei Vizantea-Livezi Dragoș Ciobotaru și consilieri județeni, a vizitat astăzi, împreună cu primarul comunei Sihlea, Radu Modreanu, noua școală generală din Sihlea, construită la standarde europene, în care învață 130 elevi, un teren de sport multifuncțional și grădinița din satul Voetin, care a fost reabilitată, modernizată și dotată.

”La Sihlea, administrația publică locală a realizat lucruri care în urmă cu câțiva ani păreau imposibile. Comunitatea locală beneficiază acum de o școală generală modernă, o grădiniță asemenea, de un teren multi-sport la standarde ridicate, dar și de drumuri comunale foarte bune. Vizita de astăzi de la Sihlea mi-a reconfirmat faptul că oamenii de calitate care-și pun priceperea în folosul comunității sunt cei care dezvoltă regiunile pe care le conduc. Felicitări domnului primar Radu Modreanu și consilierilor locali care s-au implicat în lucrurile bune făcute în ultimii doi ani”, a afirmat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.