Se îngroașă gluma la fotbal! CSM Focșani a bătut-o și pe METALUL Buzău! CIOBANU a dat iar 2 goluri!!!!

* CSM Focșani a câștigat cu 2-1 meciul jucat în deplasare, la METALUL Buzău! * Căpitanul Cristian CIOBANU a dat iar 2 goluri, fiind la a 3-a dublă în ultimele 3 meciuri!!! * Practic meciul a început de la 1-0 pentru noi deoarece CSM Focșani a marcat părin CIOBANU în chiar în primul minut de joc * Golul de 2-0 a venit în minutul 60, marcator tot CIOBANU, după un meci pe contre * Finalul meciului a fost unul dur, cu faulturi de ambele părți * Meciul a durat 100 de minute la final intrând pe teren și ambulanța! * CSM Focșani este, la această oră, liderul clasamentului deoarece Dacia Unirea Brăila a pierdut cu 3-1 meciul cu Unirea Braniștea !!!*

Gazdele au marcat primul lor gol abia în minutul 88, dintr-un penalty executat de mijlocașul Saim Tudor, după care s-au aruncat efectiv asupra CSM. Caseta tehnică spune că posesia a fost a noastră cu 55% față de 45% gazdele, la avertismente au cosndus ei – 3 cartonașe galbene pentru Metalul , 2 pentru CSM, (ultimul în minutul 94) iar la cornere a fost 7-2 pentru Metalul. Ei au tras 6 șuturi pe spațiul porții și au marcat 1 gol iar noi am tras de 4 ori dar am marcat 2 goluri!
„De ce ne-a fost frică nu am scăpat, jocul de contraatac al Focșaniului a adus diferența. Au fost greșeli pe care le-am făcut astăzi iar Focșaniul a arătat ca o echipă valoroasă, cu individualități. Din punctul meu de vedere Unirea Braniștea, Focșaniul și noi vom fi în play-off. Rămâne de văzut cine va fi pe ultimul loc de play-off“, a declarat antrenorul METALULUI – Valentin STAN, după meciul pierdut contra băieților noștri.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.