Focșani: Sensuri unice pe străzile Trotuș și Constituției!

* Începând cu data de 21.03.2023 Primăria Municipiului Focşani aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că este instituit sensului unic pe str. Trotuş din Municipiul Focşani pe sensul de mers str. Mitropolit Varlaam către str. Bucegi * În același mod vorbim și despre instituirea sensului unic pe str. Constituţiei din Municipiul Focşani pe sensul de mers str. Mitropolit Varlaam către str. Bucegi *

 Arterele menţionate vor avea ieşire către str. Bucegi, stradă cu sens unic către str. 1 Decembrie 1918 ce va fi instituit la finalizarea obiectivului de investiţii “Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani, în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale” aflat în derulare.

Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice, în calitate de administrator al drumului public, a montat indicatoarele  rutiere care reglementează circulaţia.

Poliţia Municipiului Focşani prin Biroul Rutier, cât şi Poliţia Locală vor desfăşura acţiuni de prevenţie în perioada imediat următoare. 

Primăria Municipiului Focşani roagă participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să nu afecteze fluenţa şi siguranţa traficului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.