Și TU poți fi jandarm!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2023 la unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, fiind aprobate în vederea scoaterii la concurs, locurile fiind la:

  • Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – 350 locuri, (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorități);
  • Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani – 350 locuri, (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorități).
    Locurile sunt comune pentru femei și bărbați.
    Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.
    Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educațională și domiciliul/reședința înscrisă în cartea de identitate.

Cererea-tip de înscriere (conform modelelor de pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea) se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail admitere@jandarmeriavrancea.ro a Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, până la data de 05 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. La primirea cererii-tip de înscriere candidaților li se vor atribui, un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs, precum și centrul zonal la care este arondat.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun documentele solicitate până la data de 15 mai 2023, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea din mun. Focșani str. Mărăști, nr. 2, jud. Vrancea.

Tematica și bibliografia pentru proba de evaluare a cunoștințelor se publică pe site-ul unității de învățământ organizatoare, respectiv Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.

Sunt declarați „Admis” candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Detalii suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, telefon 0237.215303, interior 24407 sau 24535.

Anunţul este publicat pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea www.jandarmeriavrancea.ro şi afişat la avizierul unităţii din Municipiul Focșani str. Mărăști, nr. 2, jud. Vrancea, începând cu data de 20.04.2023..

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.