SIP-FEN sponsor în proiectul „Datini și obiceiuri de Crăciun – din suflet pentru suflet”!

Organizația SIP-FEN Vrancea este sponsor în proiectul „Datini și obiceiuri de Crăciun – din suflet pentru suflet” la care participă școlile Bolotești, Pufești, și Urechești, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” și Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” din Mărășești.

“Marți, 16 decembrie cei implicați în derularea acestui proiect vom merge la copiii din Școala Pufești. Am sprijinit acest proiect deoarece cred că întotdeauna este loc de mai bine când este vorba despre educație și copiii noștri. Am oferit material didactice școlilor participante și vom continua aceste acțiuni împreună cu partenerii din proiect”, a declarat Paulina ROȘCAN, președintele SIP-FEN Vrancea.
În cadrul acestui proiect, în ultimele luni, elevii au derulat mai multe activități, printre care Oameni mici cu suflet mare – acțiune de voluntariat în parteneriat cu Primăria Bolotesti (25 octombrie- 6 decembrie); Și copiii pot schimba destine – acțiune caritabilă (10-14 noiembrie); Zâmbet de copil – donații (25 octombrie – 9 decembrie). Pe 9 decembrie, a avut loc un program artistic cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la care au participat preșcolarii de la Grădinița Ivăncești și de la Grădinița nr. 2 Găgești, elevii Școlii din Găgești și elevii claselor IX – XII de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.