Spectacol handbalistic: CSM Focșani 2007 vs. CS Minaur Baia Mare: 26-26!!!

* Meciul a avut loc miercuri, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani *Etapa cu numărul 22 a Ligii Naționale de handbal ne-a scos în cale un adversar extrem de puternic, Minaur Baia Mare, o echipă calificată pentru a doua oară în ultimii trei ani în semifinalele EHF European Cup *

„După un joc controlat în mare parte de băieții noștri, terminăm din păcate doar la egalitate cu una dintre cele mai bune formații din prima ligă (locul trei în clasamentul la zi), însă diferența dintre noi și echipa băimăreană nu s-a văzut pe parcursul celor 60 de minute. În plus, cei trei juniori pe care i-am avut în teren în marea majoritate a meciului ne-au arătat că pot face față fără probleme unor meciuri tari și că schimbul de mâine al echipei e asigurat. Rămânem în cursă pentru Final Four-ul Cupei României, unde, în sferturile de finală, vom juca tot cu Minaur Baia Mare.
Nu-i nimic, băieți, capul sus! Și astăzi ați arătat ca o echipa mare!“, a transmis primarul mun. Focșani, Cristi MISĂILĂ.
CSM Focșani 2007:
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Ragea (cpt.), Rață-1 gol, Pavlov-3, Golea-4, Miroiu, Trkulja-2, Toboșaru-4, Mocanu, Marijanac-1, Roșu, Eros, Simsar-8, Makrishin-3.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile.
Etapa viitoare vom juca duminică, 14 aprilie, de la ora 17.30, din nou în Sala Sporturilor din Focșani, cu CSA Steaua București.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.