Start la înscrieri pentru comerciații care vor să participe „La Crâng, de Crăciun“!

* Comercianții și meșteșugarii care doresc să participe la târgul de Crăciun se pot înscrie în perioada 25 noiembrie – 5 decembrie, fie direct la registratura Consiliului Județean Vrancea (Str. Dimitrie Cantemir nr. 1, luni – joi între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00 – 14.00) sau pe e-mail la contact@cjvrancea.ro, până pe 5 decembrie 2022, inclusiv, până la ora 23.59 *

Consiliul Județean Vrancea organizează evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă ”La Crâng, de Crăciun!”, în perioada 10 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023, care va avea loc în zona de agrement Crâng Petrești. Persoanele doritoare să se înscrie în calitate de expozanți pot fi entități juridice, precum: SRL, PFA, PFI, IF, II, asociații, ONG-uri. Înscrierea se realizează prin transmiterea unei cereri și a tuturor documentelor solicitate, pentru ocuparea unui singur spațiu de expunere și comercializare. Participarea este gratuită, Consiliul Județean Vrancea punând la dispoziție spațiile respective. Pot fi comercializate produse alimentare (dulciuri, alimente fast-food preparate în locația târgului, preparate în afara locației (ambalate), băuturi calde (cafea, ceaiuri, vin fiert etc.) și produse nealimentare (hand-made, cu specific de Crăciun).

Analiza și selecția dosarelor, precum și afișarea rezultatelor vor avea loc în data de 6 decembrie, pe site-ul www.cjvrancea.ro, secțiunea Anunțuri. Organizarea standurilor se va desfășura între 7-9 decembrie 2022, iar pe 10 decembrie va avea loc deschiderea evenimentului. Pentru informații suplimentare sau întrebări ne puteți contacta la numărul de telefon 0372/372.430, persoană de contact Marcela Brăileanu. Vă rugăm să consultați Regulamentul de înscriere a comercianților la evenimentul ”La Crâng, de Crăciun!”, publicat pe https://cjvrancea.ro/…/start-la-inscrieri-pentru…/.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.