Suspecţi de furt identificaţi de poliţişti

La data de 29 mai a.c., orele 12.00, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de L. Fănică, din localitate, despre faptul că în cursul nopţii de 28/29.05.2011, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca Dacia din faţa locuinţei.

În urma cercetărilor desfăsurate de poliţişti în vederea depistării autorilor au fost identificaţi C. MARIUS, de 19 ani şi D. EMANUEL, de 25 ani, ambii din comuna Slobozia-Bradului, care au sustras autovehicul pentru a se deplasa pe raza comunei Moviliţa. Autoturismul a fost gasit de poliţişti  abandonat pe câmp şi a fost predat proprietarului. Cercetările sunt continuate de poliţişti cu cei  doi bărbati în stare de libertate.

* Agresiune pe fondul consumului de băuturi alcoolice *

La data de 29 mai a.c., orele 17.00, poliţiştii din Nereju au fost sesizaţi de O. Petrică, de 30 ani, din comuna Iana, judeţul Vaslui, despre faptul că ar fi fost agresat. Cercetările au stabilit faptul că bărbatul a fost tăiat cu un cuţit în zona toracală stângă de C. COMAN, din localitate, fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol. Conflictul a fost spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţişti şi în funcţie de constatările medico-legale se va face încadrarea juridică a faptei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.