Târgul de carte – Ediția a XVII-a, începând de mâine la Focșani

* Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează cea de-a XVII-a ediție a Târgului de carte, la Galeriile de Artă din Focșani, în perioada 26-29 octombrie 2023 *

În prima zi avem lansare de carte Varujan Vosganian – Neîndemânatic de viu, joi, 26 octombrie 2023, ora 17.00 și la doar o oră distanță urmează evenimentul Lansare de carte prof. univ. dr. Adrian Cioroianu – Frumoasă era Sena pe sub florile mele.
Târgul de Carte va avea loc la Galeriile de Artă din Focșani și va fi dedicat Anului Cultural Dimitrie Cantemir și Anului Bibliotecarului în Vrancea.
Sunteți așteptați la deschiderea oficială care va avea loc joi, 26 octombrie 2023, de la ora 09.30, la Galeriile de Artă. În cele patru zile de Târg de carte Galeriile de Artă vor fi gazdele unor invitați de marcă, personalități cunoscute ale vieții culturale și spirituale românești: prof. univ. dr. Adrian Cioroianu, scriitorul Varujan Vosganian, conf. univ. dr. Ionuț Nistor, Mihai Gheorghiu, dr. Gheorghiță Geană, dr. Dragoș Adrian Neagu, părintele Dumitru Ichim, scriitoarea pentru copii Victoria Furcoiu-Bunica, alături de numeroși scriitori vrânceni și reprezentanți ai instituțiilor culturale și ai asociațiilor literare din Țara Vrancei.
Pentru iubitorii de lectură de toate vârstele, timp de patru zile se vor desfășura lansări și prezentări de carte, dezbateri culturale, întâlniri cu nume sonore ale culturii naționale și locale, ateliere interactive de lectură, momente artistice, precum și alte evenimente surpriză. La Târg vor participa edituri locale și naționale, care vor pune la dispoziția iubitorilor de lectură noutățile editoriale ale acestui an, la prețuri promoționale.

Programul Târgului de carte este: Joi – Sâmbătă: ora 9.00-20.00, Duminică: ora 9.00 – 17.00
Sunteți așteptați cu oferte de carte, lansări și prezentări de carte, dezbateri culturale și conferințe.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.