TOMA: Dezvoltare strategică comunitară

Presedintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA a participat vineri, la București, în calitate de speaker, la evenimentul Smart Communities – Summit & Expo, unde a susținut o prezentare pe tema ”Dezvoltare strategică comunitară”.

Cu această ocazie a promovat Vrancea, punctând importanța domeniului viticol, dezvoltarea turismului, valoarea patrimoniului istoric prin cele patru mausolee, preocupările pentru educație, dar și cele mai importante obiective de investiții care vor duce la dezvoltarea județului (parcul industrial, noul spital județean, modernizarea infrastructurii ruriere, extinderea rețelei de apă și canalizare).

Conferința a fost moderată de Iulian Popescu, fost secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizări. Au mai susținut prezentări președintele Asociației Orașelor din România, Adrian Teban și Andrei Ando, director executiv în cadrul Consiliului Județean Arad.

De asemenea, au fost prezenți la eveniment Alexandra Tătaru, viceprimarul municipiului Focșani, și fostul consilier județean, Liviu Bostan, consilier în cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.