Valentine’s Day: Tinerii din CLT sunt poștași pentru îndrăgostiții din liceele focșănene!

Proiectul ”POȘTAȘUL INIMII”, organizat de Consiliul Local al Tinerilor Focșani, care s-a desfășurat în perioada 7-14 februarie 2023, a ajuns la final.

Astfel, scrisorile de dragoste cu numele și prenumele destinatarului, liceul/colegiul și clasa destinatarului au fost depuse în urnele din holul fiecărei unități de învățământ, între 7 și 10 februarie 2023 pentru a ajunge la adresanți de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2023. În cazul în care acestea nu corespund cerințelor mai sus amintite, scrisorile nu vor fi transmise persoanei căreia i se adresează mesajul de dragoste.

”POȘTAȘII INIMII” sunt elevii din cadrul Consiliului Local al Tinerilor Focșani, dar și alți voluntari, în acest proiect fiind implicate toate liceele din municipiu. Proiectul, aflat deja la cea de-a V-a ediție, a fost aprobat în Consiliul Local Focșani, iar tinerii focșăneni au beneficiat de tot suportul logistic oferit de colegii din Primăria Municipiului Focșani, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată la acțiunile inițiate de ei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.