Veste bună pentru agricultori: PlantAgro deschide un sediu la Focșani!!!

SC PLANTAGRO COM SRL, unul din cei mai mari operatori de inputuri agricole din zona Moldovei, are plăcerea să vă invite vineri, 14 februarie, la inaugurarea sediului din Focșani al firmei. Conferința de deschiderea va avea loc la ora 16.00 la Restaurantul LAGUNA din Focșani după care care se va merge la sediul situat pe Calea Munteniei nr. 45, ora 17 taierea pamblicii impreuna cu oficialitatile locale. Ulterior se va reveni la Restaurantul LAGUNA unde va avea loc un dineu pentru presă și oamenii de afaceri ce vor onora invitația. Transportul între Restaurantul LAGUNA și sediul de pe Calea Munteniei nr. 45 va fi asigurat de PLANTAGRO COM.

La acest eveniment va participa conducerea PLANTAGRO COM reprezentată de Constantin NECHIFOR și Daniel ȘERBAN, fondatorii firmei.

Cine este SC PLANTAGRO COM SRL?

Societatea noastră are relaţii de colaborare cu cele mai prestigioase firme de producere de substanţe pentru igiena culturilor agricole, respectiv combaterea buruienilor, bolilor si dăunătorilor din culturile agricole, regulatori de creştere, adjuvanţi. Cei mai importanti colaboratori, producători de pesticide sunt: BASF, BAYER, MAKTESHIM AGAN, DU PONT, SYNGENTA, DOW AGRO SCINCE, iar pentru ingraşaminte: grupul de firme Interagro, Timac Agro din Romania, precum si firme din Ucraina, Kazakstan, etc.

SC Plantagro com SRL este unul dintre cei mai importanti comercianti cu cereale din zona Moldovei, având relatii directe de colaborare cu cei mai mari jucători pe piaţa cerealelor din România, respectiv, Cargill. Toepfer, Bunge. In sprijinul acestei activitati, societatea noastră dispune de spaţii de depozitare de 25 mii tone, spaţii ce includ si patru silozuri, dotate la ultimele standarde în domeniu.

În cadrul fermei proprii cu o suprafaţă de 1800 ha se cultivă cu preponderenţă loturi semincere din speciile, grâu de toamnă, porumb, floarea soarelui, soia, orzoaică de primăvară. La acestea se adaugă seminţe ale celor mai prestigioase firme din domeniu, respectiv, PIONEER,CAUSSADE, MONSANTO, STAŢIUNEA PERIENI, EURALIS, CAUSSADE, LIMAGREEN, KWS, SYNGENTA, SAATEN UNION, etc. Prelucrarea loturilor de samânţă se face la punctul de lucru Costeşti care dispune de o linie completă de condiţionare.

Cercetare si consultanta in agricultura

Activitatea de cercetare şi consultanţă în cadrul firmei a apărut ca o necesitate, şi este structurată pe următoarele subdomenii:

· Cartare agrochimică profesională pentru o fertilizare raţională a culturilor

· Câmpuri experimentale pentru testarea pesticidelor la principalele culturi – pentru o mai completă informare şi demonstrare a eficacităţii produselor şi a combinaţiilor acestora pentru maximizarea efectului scontat.

· Studii tehnologice ale celor mai importante verigi specifice culturilor, în condiţiile modificărilor climatice, studii ce pot fi puse la dispoziţia fermierilor.

· Loturi demonstrative cu plante de cultură din portofoliul partenerilor producători de seminţe.

Societatea dispune de un parc auto de ultimă generaţie, ce cuprinde 20 autotrenuri, dotate corespunzător transportului de cereale, îngrăşăminte chimice (ADR) precum si materiale de construcţii. Toate acestea sunt puse la dispoziţia fermierilor atât pentru achiziţionarea de imputuri cît şi pentru preluarea producţiei direct de pe câmp sau din magazii.

Parcul de tractoare şi maşini agricole este complet şi actualizat , încât poate face oricând faţă solicitărilor fermierilor, din zona noastră de influenţă, pentru lucrarea de bază al solului, pregătirea patului germinativ, semănat , efectuarea tratamentelor fitosanitare, şi recoltat.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.