Fotbal județean: Victoria Gugești – campioană de toamnă!

* CSL Victoria Gugești a încheiat prima parte a campionatului pe primul loc, obținând 11 victorii din tot atâtea meciuri disputate * Echipa ce a reprezentat Vrancea la barajul de promovare, în sezonul precedent, se va lupta în retur, pentru titlul de campioană cu CSM Adjud 1946 *

Adjudenii ocupă locul doi în clasament, după ce au pierdut în tur doar meciul direct de la Gugești. Treapta a treia a podiumului este ocupată de FC Panciu. Echipa pregătită de Jan Bolocan și condusă de Raul Cioran este pe drumul cel bun, anii următori putând aduce o nouă promovare în orașul dintre vii.

Departajare la final de campionat

Pentru a evita confuziile la final de campionat, facem următoarele precizări: La egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este meciul direct. În cazul egalității în meciul direct, se ia golaverajul. Ca exemplu: în lupta pentru primul loc golaverajul conteaza doar dacă Adjudul va câștiga returul cu Gugeștiul la o diferență de două goluri. Nu mai contează golurile marcate în deplasare, în meciurile directe. De exemplu, dacă Adjudul bate 3-1 sau 4-2, se ia în calcul golaverajul. Doar acolo conteaza la o diferenta de goluri egală, numărul de goluri mai multe marcate. Exemplu: 100-10 e mai bun ca 99-9. Daca egalitatea va persista, se va organiza un meci de baraj.

Calendarul returului 2022-2023 pentru echipele de seniori.

Partea a doua a sezonului va începe pe 4 martie 2023, odată cu primul tur al Cupei României. Vor juca în această fază ocupantele locurilor 5-12 în Superliga Vrancei. Cele patru echipe calificate vor juca pe 11-12 martie, în sferturile de finală ale Cupei României, în campania primelor patru clasate în Superliga Vrancei. Etapa a 12-a a Superligii Vrancei va avea loc în perioada 18-19 martie. Semifinalele Cupei României vor avea loc în Săptămâna Mare, pe 12 și 13 aprilie. Superliga Vrancei nu se va juca în Săptămâna Mare, iar ultima etapă va fi programată pe 3-4 iunie. Pe 10 iunie va avea loc Finala Cupei României. Programul ultimei etape și a finalei Cupei României poate fi modificat în funcție de echipa care ne va reprezenta la barajul de promovare în liga a treia.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.