Vrancea Montană Run o poveste de succes!

* Ieri a avut loc, la Păulești, concursul de alergare Vrancea Montană Run, la care au participat aproximativ 400 de alergători *

Evenimentul a fost organizat de Asociația Vrancea Montană reprezentată de Lucian Trufin, în parteneriat cu Instituţia Prefectului judeţului Vrancea reprezentată de prefectul Nicușor Halici, Primăria Păulești, reprezentată de primarul Dănuț Soare, precum şi Obştea satului Păuleşti şi Obştea satului Hăulişca.
„Sunt convins că mulți dintre cei care au participat azi la Vrancea Montană Run se vor întoarce pentru a vizita aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu. Aici îi așteaptă oameni primitori, povești și tradiții unice, locuri speciale. Astfel de evenimente sunt importante pentru a impulsiona turismul în zona montană a județului, iar eu, în calitate de prefect, voi face toate demersurile instituționale pentru a sprijini administraţiile locale să-şi dezvolte infrastructura necesară pentru a susţine turismul în Vrancea. Mulţumesc primarilor Lupu Ionel, Stefan Moscu, Silviu Pintilie, Ion Vasuian, preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Arii Protejate, Vasile Carnariu, precum şi consilierilor judeţeni Vasile Melinte, Adrian Atarcicov, Constantin Guguianu, Ioan Micu şi Vali Marin, care au fost astăzi alături de mine la eveniment“, a declarat prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.