Tinerii PD-L cer demisia primarului Bacinschi și a consilierilor locali!!!

Ionuţ Filimon: “Incompetența Primăriei Focșani omoară oameni! Bacinschi, Consiliul Local şi conducerea ENET trebuie să-şi dea demisia!”

Preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Vrancea, Ionuţ Filimon cere demisia primarului Decebal Bacinschi şi a consilierilor locali în urma decesului domnului Emil Cîrcei:

„Ceea ce era evident de ceva vreme și anume incompetența primăriei Focșani de a gestiona lucrările de reabilitare din municipiu, a primit luni seară o confirmare tragică odată cu moartea unui cetățean.
Nici o justificare nu îl va întoarce de la groapă pe Emil Cîrcei şi nici o scuză nu va oferi alinare familiei sale. Suntem obişnuiţi ca mortul să fie găsit vinovat întotdeauna iar cei responsabili cu adevărat de tragedii să fie scăpaţi datorită portiţelor legislative. Dar măcar acum, în al treisprezecelea ceas, ar trebui ca primarul Bacinschi să dea socoteală, măcar din punct de vedere moral, asupra acestui tragic incident şi să-şi dea demisia.
Este clar, de multă vreme că domnul Decebal Bacinschi nu mai este primarul de care au nevoie focşănenii şi nici nu a fost vreodată.
Răspunderea este, în egală măsură şi a majorităţii din Consiliul Local Focşani care acoperă, cu bună ştiinţă, toate afacerile care se fac cu banul public în municipiu precum şi a conducerii ENET SA, fiind necesară demisia de onoare”, a declarat Ionuţ Filimon, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.