Colţul lui MATEI: Cadoul lui Moş Nicolae!!!

Mesaje haioase de Mos Nicolae

Cauti mesaje haioase de Mos Nicolae, sa te pregatesti din timp pentru a marca frumoasa sarbatoare de la inceputul lunii decembrie? Stai fara grija, avem cateva urari de Mos Nicolae amuzante pentru tine, pe care le poti transmite celor dragi tie, pe langa cadourile frumoase din ghetute.

Ce ar mai fi sarbatoarea de Sfantul Nicolae, fara schimbul emotionant de mesaje haioase? Mos Nicolae aduce atat bucurii dulci in ghete, cat si urari calde pentru entuziasmul sufletesc. Iata ce mesaje haioase de Mos Nicolae iti propunem sa trimiti anul acesta!
“Gata, nu mai ai nicio scuza! Spala-ti ghetutele in seara aceasta, ca Mos Nicolae sa iti aduca multe cadouri frumoase, noroc in toate si o nuielusa … din turta dulce!”.
“Nu ai tu ghete suficiente, cate nuieluse trebuie sa iti aduca Mos Nicolae anul acesta! Pregateste-ti toata incaltamintea diseara, daca vrei sa ai loc si de cateva cadouri.”
“Sa traiesti, sa infloresti, ghetutele sa-ti lustruiesti si in ele sa gasesti tot ce iti doresti – si ceva in plus!”.
4. “Anul acesta, Mos Nicolae ia masuri din cauza crizei financiare si iti lasa cadourile in papucii de casa, in loc de ghetele incapatoare de iarna. Mosul isi cere scuze pentru inconvenient.”
“Mos Nicolae iti va lasa la geam un pupic de la mine. Sufla pe geam sa se abureasca, iar daca nu vei reusi sa-l vezi, fie, vino la mine sa ti-l mai dau odata … in direct.”
“Anul acesta, i-am cerut Mosului Nicolae un cadou special, ca tare am fost cuminte. Este cel mai dulce, atragator si irezistibil dar pe care mi-l pot dori de 6 decembrie. Dar ca sa il primesc, am nevoie de o poza cu tine, sa i-o arat Mosului!”.
“Crema de pantofi, perie de lustruit, ghete noi … pacat ca nu ai fost cuminte! Multumeste-te cu mine. Semnat: Nuielusa!”.
“Mi-am pus cizmulitele la geam si acum sper ca Mos Nicolae sa nu ma uite anul asta. Am nevoie de un singur cadou pentru a cunoaste cu adevarat fericirea: pe tine, tinand in mana cu un telefon nou-nout pentru mine!”.
“Daca Mos Nicolae nu ajunge diseara la tine, nu te gandi ca nu ai fost cuminte: probabil a uitat sa isi monteze cauciucurile de iarna si a luat amenda. In caz de urgenta, suna-ma si voi veni eu cu cadourile pe care le meriti!”.
“Draga Mosule, anul acesta nu vreau cadouri. Vreau sa aduci sanatate si fericire familiei si prietenilor mei. Daca nu se poate, atunci accept un smartphone. Semnat: Un copil cuminte.”

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.