Marea deschidere Cinema Colors la Promenada Mall Focșani!!!

* Sâmbăta, 13 decembrie se deschide cinematograful COLOURS în Promenada Mall Focșani * Până acum familiile mergeau la Bacău sau Galați dacă doreau să vizioneze un film 3D *

Promenada Mall Focșani inaugurează sâmbătă, 13 decembrie, zona de distracție a centrului comercial, care cuprinde cinematograful COLOURS – primul cinema 3D din oraș, un food court cu patru restaurante, o sală de jocuri electronice și un loc de joacă pentru copii.

Cineplexul COLOURS are două săli de proiecţie de film, dintre care una este destinată proiecţiilor de filme 3D. Sălile de cinema sunt echipate cu sisteme de proiecţie digitala, Dolby Digital Surround.

Pentru a marca evenimentul, Promenada Mall a pregatit focșănenilor o mulțime de surprize care durează tot week-endul: un extraordinar show de lasere, Magicianul Bodgan îi va distra pe copii cu trucurile sale, personajele Disney Mickey, Minnie, Donald și Pluto împreună cu Moș Crăciun și ajutoarele sale vor organiza momente de face painting și modelaje din baloane. Ei le vor oferi celor mici dulciuri si vor face fotografii cu toti cei prezenti pe galerie. Concursul Mr. și Mrs. Haplea va premia cuplul care mănâncă într-un timp record cea mai multă șaorma sau pizza. Week-endul special se va încheia duminica, 14 decembrie, cu un moment de stand-up comedy susținut de Daniel Buzdugan și Flick.

Raluca Cartas, Director Promenada Mall Focșani

“Am dorit ca deschiderea zonei de petrecere a timpului liber să fie marcată în mod deosebit deoarece este o premieră pentru focșăneni să aibă cinematograf, restaurant, sală de jocuri și loc de joacă pentru copii, toate sub același acoperiș. Ne bucurăm că putem să le oferin astfel o alternativa de foarte bună calitate pentru petrecerea timpului liber.”

Adrian Cojocaru – Cinema COLOURS

“Inaugurăm al treilea cinematograf din rețeaua COLOURS, de data aceasta la Focșani, și ne dorim să colorăm frumos timpul liber al focșanenilor cu cele mai noi filme romanești și străine, difuzate la cele mai noi standare internaționale. Anul viitor avem în plan să deschidem încă șase cinematografe în alte șase orașe din țară cu peste 50.000 de locuitori.”

Promenada Mall Focșani s-a deschis în anul 2008 și propune focșănenilor o mare varietate de branduri precum Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.