Fotbal: CSM -Aerostar BACĂU 2-2

* Au înscris pentru echipa noastră Pasăre (min. 43, assist Arnăutu) și Arnăutu (min. 66, din lovitură liberă) * Pentru oaspeți au marcat Ilie în min. 15, după un șut deviat în poarta noastră de Panaite, și Belciu în min. 32 * A fost ultima partidă a băieților noștri pe teren propriu în anul 2022 * Etapa viitoare (a 15-a) vom juca sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 14.00, în deplasare cu Voința Limpeziș *

Terminăm la egalitate, 2-2, duelul cu fosta divizionară secundă, în ultima partidă de pe teren propriu din 2022. Un meci spectaculos până în ultimul minut al jocului, cu ocazii multe și goluri frumoase, în care băieții noștri au revenit de la 0-2 și puteau termina învingători dacă măcar una dintre ocaziile create în repriza a două erau fructificate. Chiar dacă după remiza de astăzi picăm un loc în clasament, suntem în continuare la doar două puncte de locul doi și cu șanse mari de a termina sezonul regulat pe o poziție de play-off.

Etapa viitoare suntem obligați să ne întoarcem cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Limpeziș pentru a termina anul pe un loc fruntaș și cât mai aproape de prima poziție. Următorul meci (etapa a 16-a) este programat pe 11 martie 2023, de la ora 15.00, pe Stadionul Milcovul Sud din Focșani, în compania formației Unirea Braniștea.

CSM Focșani 2007: Preda – Juncanaru, Bratu (cpt.), Panaite, Negoiță, Mazilu (60 Stoica), Zaharia (81 Rogoveanu), Strătilă (46 Taciuc), Săpunaru, Pasăre (60 Predoiu), Arnăutu.

Rezerve neutilizate: Apenciucesei – Băjenaru, Gîrdea, Oprea, Dascălu.

Antrenor: Adrian Toma

Asistent medical: Gabriel Bratu / Delegat: Gheorghe Căldare

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.