Zăpada a blocat drumurile Măicăneşti – Ciorăşti şi Bogza – Dumbrăveni

În Vrancea urmare a depunerii consistente a stratului de zăpadă, a viscolului şi poleiului  a fost închis temporar circulaţiei drumul naţional DN23B Măicăneşti – Ciorăşti – km 0+00 – 21+30 (rute ocolitoare–DN23, DN23A) precum şi tronsonul de drum DN2N Bogza – Dumbrăveni- km 8+00-17+00 (rute ocolitoare: DJ202E –Sihlea, DC186). Pe celelalte drumuri circulaţia se desfăşoară  în condiţii de iarnă. Pe parcursul zilei de sâmbătă Secţia Drumuri Naţionale a scos la treabă cu 13 utilaje pentru împrăştiere de material antiderapant şi deszăpezire iar C.J. Vrancea, prin firma de prestări servicii, acţionează cu 18 utilaje, pentru deblocarea situaţiei. Stratul de zăpadă a atins, vineri seară, în localitatea Nereju, 26 cm.

Prognoza pentru următoarele 3 zile

Doar izolat va mai fulgui, dar va fi foarte frig în toată ţara.

Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi de -8 grade în nordul Moldovei şi de 5-6 grade în Transilvania, iar cele minime se vor încadra între -14 şi -4 grade, mai scăzute în jumătatea de nord a Moldovei şi în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jur de -18 grade.

Duminică, tot vreme rece va fi, local geroasă dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 şi 5 grade, iar cele minime între -14 şi -4 grade, mai scăzute în depresiuni şi în nordul Moldovei.

Luni, maximele se vor situa intre -4 si 6 grade, iar cele minime intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni si in nordul Moldovei. Local, mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase va fi ceata asociata cu chiciura.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.