23 Iulie – Ziua Aniversară a ISU Vrancea!

„Anul acesta, pe 23 iulie, se împlinesc 161 de ani de la unificarea celor două structuri ale pompierilor, de dincoace şi dincolo de Milcov, sub conducerea unui singur comandant, căpitanul Dimitrie Petrov.
Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 179 din 23 decembrie 2013, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 6 din 7 ianuarie 2014, în semn de consideraţie şi respect pentru cei care au marcat această zi de profundă încărcătură istorică, data de 23 iulie a fost desemnată Ziua Aniversară a I.S.U. Vrancea.
Unitatea este a doua structură la nivel naţional din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă care a primit, în urma demersurilor efectuate, recunoaşterea oficială a unei zile aniversare.
Având în vedere acest privilegiu, pentru pompierii vrânceni, ziua de 23 iulie a devenit un reper pentru alte două evenimente importante: primirea Drapelului de Luptă al unității în anul 2016 și operaționalizarea Punctului de Lucru Vulturu, în anul 2019.
La ceas aniversar transmitem tuturor pompierilor vrânceni, un sincer şi călduros: La mulţi ani!“, este mesajul conducerii ISU VRANCEA,

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.