350 de alergători înscriși la Vrancea Montană Run – Păulești!

Cu natura măreață ca fundal și pasiunea pentru alergare ca motor, concursul de alergare montană Vrancea Montană Run va aduce în prim-plan un spectacol captivant al perseverenței umane. Duminică 27 august la ora 9:30, competiția ce va avea două curse, cros 11km și semimaraton 21km, va aduce împreună 350 de alergători din 23 de județe și Republica Moldova.

Echipa de organizatori de la Asociația Vrancea Montană alături de 50 de voluntari va fi coloana vertebrală a întregului eveniment. De la organizarea logistică la îndrumarea alergătorilor pe traseu, voluntarii vor aduce un suflu de vitalitate și căldură evenimentului.

Sponsorii, partenerii instituționali și Primăria Păulești pe de altă parte, au jucat un rol esențial în transformarea acestui eveniment într-o realitate. Generozitatea lor a asigurat alergătorilor kitul de concurs, traseele bine marcate și facilitățile de la START/FINISH. Vrem să subliniem că Vrancea Montană Run de anul aceasta, este printre puținele concursuri de alergare montană cu înscriere gratuită și Primăria Păulești a susținut proiectul de la început!

Concursurile de alergare montană nu sunt doar despre a parcurge trasee în alergare ci și despre comunitate, susținere și colaborare. Efortul sincronizat al echipei de voluntari și generozitatea sponsorilor sunt elementele esențiale din spatele evenimentului Vrancea Montana Run, subliniind faptul că fiecare detaliu contează în crearea unei experiențe de alergare montană memorabile.

Vă invităm, cu mic cu mare, să veniți duminică, alături de noi, la Vrancea Montană Run la Păulești pentru ai încuraja pe sportivi și pentru a vă bucura de atmosfera competiției de sub magicul munte Coza.

Lucian Trufin, Asociația Vrancea Montană

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.