Accident cu 4 răniți la Tulnici! A fost solicitat elicopterul SMURD!

* 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚 𝟒 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐫𝐚̆𝐧𝐢𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐩𝐞 𝐃𝐍 𝟐 𝐃, 𝐩𝐞 𝐫𝐚𝐳𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐓𝐮𝐥𝐧𝐢𝐜𝐢 *

Pompierii vrânceni au intervenit astazi, cu 4 echipaje, respectiv 2 ambulanțe SMURD, 1 autospeciala de descarcerare și 1 autospeciala de stingere cu apă și spumă, la un accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza localității Tulnici, în care au fost implicate 1 autoturism și 1 autoutilitara.
În autoturism se afla o familie formată din 4 membri, anume un barbat de 49 ani, o femeie de 40 ani, o fata de 15 ani și o fată de 12 ani, iar în autoutilitara se afla doar șoferul, un barbat in varsta de 49 ani.
În urma impactului au fost rănite 4 persoane, femeia si cele 2 fete, precum si șoferul autoutilitarei.
Deoarece fata de 12 ani, prezenta politraumatisme și se afla în stare de inconștiență, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Brașov.
Datorită eforturilor echipajelor de prim ajutor, pacienta a fost stabilizată, fiind predată ulterior, în stare constienta, echipajului de pe elicopter.
Echipajele SMURD au preluat femeia si cealaltă fata, iar soferul autoutilitarei, a fost preluat de un echipaj apartinand Serviciului de Ambulanta Judetean Vrancea prezent la fata locului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.