Au băgat deszăpezirea în ședință!

La Consiliul județean Vrancea a avut loc astăzi o ședință cu toți primarii din județ, în care a fost discutată situația operativă la nivelul fiecărei localități în ceea ce privește deszăpezirea drumurilor și analizarea stării de alertă. La ședință au participat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, prefectul Nicușor Halici și inspectorii șefi ai Inspectoratelor Județene de Poliție și Situații de Urgență.

În cadrul ședinței s-a stabilit ca fiecare primărie să întocmească și să transmită rapoarte operative cu intervenția din timpul stării de alertă, care vor fi trimise la Guvern în vederea solicitării de fonduri pentru UAT-uri, care să acopere cheltuielile suplimentare efectuate cu deszăpezirea.

1 Response pentru “Au băgat deszăpezirea în ședință!”

  1. […] La Consiliul judetean Vrancea a avut loc astazi o sedinta cu toti primarii din judet, in care a fost discutata situatia operativa la nivelul fiecarei localitati in ceea ce priveste deszapezirea drumurilor si analizarea starii de alerta. La sedinta au participat presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma, prefectul Nicusor Halici si inspectorii sefi ai …citeste toata stirea […]

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.