Biblioteca Județeană – Omagiu pentru Eminescu la Galeriile de Artă

Cu prilejul împlinirii a 174 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu și al Zilei Culturii Naționale, Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, în parteneriat cu Muzeul Vrancei, Centrul Cultural Vrancea și Societatea de Geografie din România – Filiala Vrancea, organizează un eveniment cultural care se va desfășura luni, 15 ianuarie 2024, începând cu ora 10.00, la Galeriile de Artă din Focșani.
Tot cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Centrul Cultural Vrancea organizează pe 15 ianuarie, de la ora 18.00, la sediul instituției din str. Mitropolit Varlaam nr. 48 bis, Focșani, un eveniment cultural ce omagiază nașterea marelui poet Mihai Eminescu. Vor evolua cursanții Școlii Populare de Artă din cadrul claselor: Actorie, Design-vestimentar, Pian, Chitară, Canto-popular, Vioară și Acordeon, care vor celebra prin muzică, literatură și desen valorile culturii naționale.
De asemenea, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează la toate sediile bibliotecii activități cultural-educative cu sprijinul unor instituții de cultură și de învățământ din Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.