Bloc ANL pentru medici în Focșani!

* Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA, a avut astăzi o întrevedere la sediul Consiliului Județean Vrancea cu Gabriel Ionuț STANCIU, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) *

Principala temă de discuție a fost proiectul Consiliului Județean privind ”𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐀𝐍𝐋 – Str. Calea Munteniei nr. 57, Municipiul Focșani, Județul Vrancea, regim de înălțime S+P+2E+M și 28 unități locative”, pentru personalul medical care va deservi noul Spital Județean.

”Acest obiectiv de investiții, care a fost depus pentru finanțare de către administrația județeană, a fost analizat în cadrul ședinței tehnice a Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, din 2 februarie 2023. Investiția a îndeplinit toate condițiile și nu a întâmpinat obiecții sau probleme din partea specialiștilor ministerului. Pasul următor este aprobarea indicatorilor tehnico-economici”, a transmis Cătălin TOMA, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Cele 𝟐𝟖 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 care urmează să fie construite sunt destinate cadrelor medicale care vor lucra la noua unitate medicală.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.